• Menu


İzmir Uçak ileti

İzmir Uçak ileti

İZMİR
İzmir, Ege Deniz’i kıyısında, İzmir Körfezi üzerinde kurulmuş Türkiye’nin modern ve gelişmiş şehirlerindendir. Kalabalık bir şehir olmasına karşın huzurlu ve sakindir. Büyük bir limana sahiptir. Özellikle yerli ve yabancı yatların uğrak yeridir. Çok eski bir yerleşim yeri olan İzmir, turistik ilçeleri ile de oldukça ünlüdür. İyonya, Roma gibi önemli medeniyetlere ev sahipliği yapmış şehir, tarihi zenginliği ve kültürü ile turistlerin akınına uğramaktadır.
İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI VE ULAŞIMI
Adnan Menderes Uluslar arası Havalimanı şehir merkezine 15 km mesafededir. Tüm uçak firmalarının yurtiçi ve yurtdışı seferleri bulunmaktadır. Oldukça hareketli bir hava trafiği vardır. Özellikle yaz aylarında Adnan Menderes Havaalanı’na uçak seferleri daha yoğundur.
Havaalanı ulaşımı oldukça kolaydır. Havaalanı Havaş otobüsleri, İzban hafif raylı sistemleri, belediye otobüsleri ve taksi ile ulaşım sağlanmaktadır.
İzmir uçak bileti fiyatları şehirlere göre değişmektedir. Hemen her havaalanı olan şehirden İzmir uçak bileti bulmak mümkündür. Ayrıca erken rezervasyon ile İzmir uygun uçak bileti bulunabilmektedir.
İzmir ucuz uçak bileti almak için www.anindabilet.com.tr adresini ziyaret edebilir, kampanya ve indirimlerden yararlanabilirsiniz.
GEZİLECEK YERLER
İzmir ve ilçeleri turistik açıdan oldukça gelişmiştir. Denizi, plajları, doğası, tarihi yapıları ile turistlerin tercih ettiği önemli yerlerden biridir.
Ege’nin incisi İzmir’in merkezinde Konak Meydanı mutlaka görülmesi gereken yerlerden biridir. Tarihi Saat Kulesi bu meydanda bulunur. Yakınında Tarihi Kemeraltı Çarşısı, Kızlarağası Hanı, Konak Pier yaz kış turistlerin uğrak noktalarıdır.
İzmir’in merkezinde bulunan tarihi Agora Ören Yeri,  şehrin ilk dönemlerinden günümüze gelmiştir. İzmir çevresinde birçok antik kent bulunmaktadır. Bunlardan toplanan eserler, İzmir Arkeoloji Müzesi’nde ve İzmir Tarih ve Sanat Müzesi’nde sergilenmektedir.
Karataş Semti’nde ki Tarihi Asansör 1907 yılında inşa edilmiştir. İki cadde arasında ki kod farkını ortadan kaldırmak amacıyla yapılmıştır.
Kadifekale, İzmir’in ünlü antik kalesidir. İzmir şehir manzarasını izlemek için mükemmel bir noktadır.
İzmir Doğal Yaşam Parkı, Türkiye’nin ilk hayvanat bahçesi olarak 1937 yılında kurulmuştur. Bu doğal parkta oldukça fazla türden hayvan, bitki ve yoğun ağaç bulunmaktadır. Parkın içinde 8450 metre kare gölet bulunmaktadır.