• Menu


Bodrum Uçak Bileti

Bodrum Uçak Bileti

BODRUM
Bodrum, Muğla iline bağlı, önemli bir turizm merkezi olan bir ilçedir. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın sayılı turistik merkezi olarak kabul edilmektedir.
Bodrum, kendine has özellikleri ile muhteşem bir tatil yeridir. Bembeyaz evlerinin çivit mavisi kapı ve pencereleri Bodrum’a ayrı bir hava katmaktadır. Birbirinden güzel koyları bulunmaktadır. Yazların 6 ay sürdüğü Bodrum, huzurlu yaşam isteyen kişilerinde kaçış yeridir. Bodrum her mevsim gidilecek ve çok iyi zaman geçirilecek bir ilçedir.
Gece hayatı ayrı güzel olan Bodrum yaz festivalleri ile de ünlüdür. Konserler, yelken yarışları gibi festival dönemlerinde Bodrum uçak bileti bulmak hem zor hem de pahalıdır. Bu dönemlerde ve yaz tatili için Bodrum’a gitmek istiyorsanız erken rezervasyon yaparak Bodrum ucuz uçak bileti bulabilirsiniz.
HAVAALANI VE ULAŞIM
Bodrum’a havayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Milas – Bodrum Havaalanı Bodrum’a 32 kilometre uzaklıktadır. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun sirkülasyonu vardır. Yerli hava yolu şirketlerinin hem yurt içi hem de yurt dışı uçuş seferleri mevcuttur. Bodrum’a havaalanından havaalanı servisleri, taksi ya da araç kiralayarak ulaşmak mümkündür.
Yaz aylarında Bodrum uçak bileti talepleri çok daha fazla olmakta ve doğal olarak daha pahalı olmaktadır. Yaz tatilinizi Bodrum’a geçirmek istiyorsanız Bodrum uygun uçak bileti bulmak için erken rezervasyon yaptırmanızı öneririz. Ayrıca www.anindabilet.com.tr adresinden kampanya ve indirimleri takip ederek Bodrum ucuz uçak bileti bulma şansınız yüksektir.
BODRUM KONAKLAMA
Bodrum’da konaklama seçenekleri oldukça geniştir. Lüks otellerden pansiyonlara, butik otellere, kiralık evlere, apartlara birçok seçenek bulunmaktadır.
GEZİLECEK YERLER
Bodrum, hem denizi, plajları, beldeleri hem de tarihi ve kültürel zenginlikleri ile oldukça fazla turist ağırlayan bir ilçedir. Her yaş grubuna ve kültüre hitap eden özelliği ile muhteşem bir tatil olanağı sunmaktadır.
Tarihi zenginliklerinden bahsedecek olursak, öncelikle Bodrum Kalesi’ni ve Sualtı Arkeoloji Müzesi’ni görmenizi öneriyoruz. Merkezde bulunan kalenin üç tarafı denizlerle çevrilidir. Farklı mimarisi ile her bölümde farklı atmosfer sergilemektedir. 
Halikarnas Mozolesi, M.Ö. 300 yıllarında inşa edilmiş bir anıt mezardır. Aynı şekilde Antik Tiyatro’da turistlerin ilgi odağı olan yerlerdir.