• Menu


İstanbul Uçak Bileti

İstanbul Uçak Bileti

İSTANBUL
İstanbul... Asya ile Avrupa kıtaları üzerine kurulmuş, üç büyük medeniyete başkent olmuş, tarihi ve kültürel yapısı ile dünyanın hayranlığını kazanmış Türkiye’nin en kalabalık şehridir. Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan Boğaziçi göz kamaştırıcı etkisi ile yerli ve yabancı turistleri kendine hayran bırakmaktadır.
İSTANBUL HAVALİMANLARI
Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği İstanbul’da üç adet havalimanı bulunmaktadır. Bunlar, Asya kıtasında Sabiha Gökçen Havalimanı, Avrupa kıtasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı (İstanbul Yeni Havalimanı) dır. Dünyanın hemen her ülke ve şehrine uçuş seferleri vardır. Devlet ve özel hava yolu şirketlerinin tümü yurt içi ve yurt dışı İstanbul seferleri düzenlemektedir. Yoğun hava trafiğine sahip olan şehir, İstanbul Havalimanı sayesinde dünyanın en büyük yolcu kapasitesine ulaşmıştır.
Yerli ve yabancı havayolu şirketleri, turizm firmaları yoğun talep üzerine İstanbul için özel turlar, kampanyalar ve programlar düzenlemektedir. Bu gibi kampanyalar çerçevesinde İstanbul uygun uçak bileti imkanlarını yakalayarak mutlaka gidilmesi ve görülmesi gereken bir şehirdir.
İSTANBUL’UN MUTLAKA GÖRÜLMESİ GEREKEN GÜZELLİKLERİ
İstanbul’ un doğal güzellikleri, tarihi dokusu, sanat ve kültür merkezleri sayılamayacak kadar çoktur. Roma, Bizans ve Osmanlı İmparatorluğunun tarihi eserlerinin bir araya toplandığı ve göz kamaştırdığı eşsiz bir tablodur adeta.
Sarayları, camileri, kiliseleri yanı sıra yemyeşil park ve bahçeleri, masmavi denizi ile gelen turistleri büyülemektedir. Özellikle İstanbul Boğazının eşsiz manzarası kesinlikle görülmeye değerdir.
İstanbul uçak bileti dahil gezi turları ile oldukça avantajlı bir şekilde İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini gezmek mümkündür.
İstanbul Tarihi güzelliği açısından mutlaka görülmesi gereken yerleri, Topkapı, Çırağan, Tekfur, Dolmabahçe, Yıldız, Beylerbeyi Sarayları, Ayasofya, Sultanahmet, Süleymaniye Camii, Yerebatan Sarnıcı, Tarihi Kapalı Çarşı, Surlar, Anadolu ve Rumeli Hisarları ve saymayla bitmeyecek daha birçok mimari eserlerdir.
Eğlence ve kültür gezileri açısından da İstanbul sınırsız güzelliğe sahiptir. Beyoğlu, taksim, istiklal caddesi hem eğlence hem de kültür alanında birçok merkezi barındırmaktadır. Vapur ve teknelerle Eminönü Galata Köprüsü’nden Anadolu Kavağı’na kadar düzenlenen Boğaziçi turları yerli ve yabancı turistler için unutulmaz ve büyüleyici bir gezi olmaktadır. Aynı şekilde Anadolu Yakası’nın uzun sahil şeridine sahip Kadıköy İlçesi’de görülmeye değer kültür ve eğlence merkezlerinden biridir. Moda sahili, Bahariye Caddesi, Bağdat Caddesi hem alışveriş hem de kültür merkezlerine sahiptir. Tarihi Haydarpaşa Garı’nın muhteşem mimarisi en çok ilgi gören merkezlerden biridir.
İstanbul uygun uçak bileti avantajları ile tüm bu güzellikleri görmek, yaşamak ve unutulmaz anılarla dönmek insanların hayatlarına ayrı bir zenginlik katmaktadır.
İstanbul’un tüm bu güzelliklerini görmek için birkaç gün yetmeyecektir. Bu yüzden İstanbul’a gelen adeta hayran kalmakta ve tekrar gelmektedir. İstanbul ucuz uçak bileti fırsatlarını değerlendirerek bu büyüleyici şehre defalarca gelebilir, her gelişte ayrı bir keyif alabilirsiniz.